Grup Hepsi

Seçiminizi Yapın bölüme Gidiniz
 
KapıAnasayfaTakvimSSSAramaKayıt OlÜye ListesiKullanıcı GruplarıGiriş yap

Paylaş | 
 

 tavuk göğsü

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Cemre_Kemer(CK)
€ñ_Cëmrëcî_ÅÐMÏÑ_§€ÑÃ
€ñ_Cëmrëcî_ÅÐMÏÑ_§€ÑÃ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 401
Yaş : 22
nereden geleysunnn : (:gülçinin kalbinden:)
Hepsi 1 Erkek Oyuncu : emre
kendi özel ismin : sena:)
Sanal Hayvanı : :
Karalama defterin : cemre ve gülçin bnm herşeyim
Hepsici Oranı :
100 / 100100 / 100

♥.•°rep sayısı•.♥ : :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 05/02/08

MesajKonu: tavuk göğsü   2008-08-04, 9:53 am

Malzemeler
1/2 paket katiyag
1 su bardagi un
1,5 su bardagi seker
1 kg süt
1 paket vanilya

Yapilisi
Un yagla pembelesene kadar kavrulur. Üzerine seker, un, vanilya ilave ederek koyulasana kadar karistirilir. Ocaktan aldiktan sonra 15 dak. mikserle köpük olana kadar karistirilir. Tepsiye dökülür üzerine arzuya göre tarçin veya hindistan cevizi dökülüp sogumaya birakilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://guphepsi.yetkinforum.com
 
tavuk göğsü
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Grup Hepsi :: yemek :: yemek tarifleri-
Buraya geçin: