Grup Hepsi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi

Seçiminizi Yapın bölüme Gidiniz
 
KapıAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 tavuk göğsü

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Cemre_Kemer(CK)
€ñ_Cëmrëcî_ÅÐMÏÑ_§€ÑÃ
€ñ_Cëmrëcî_ÅÐMÏÑ_§€ÑÃ
Cemre_Kemer(CK)


Kadın
Mesaj Sayısı : 401
Yaş : 28
nereden geleysunnn : (:gülçinin kalbinden:)
Hepsi 1 Erkek Oyuncu : emre
kendi özel ismin : sena:)
Sanal Hayvanı : : tavuk göğsü 9kelebekyl0se6
Karalama defterin : cemre ve gülçin bnm herşeyim
Hepsici Oranı :
tavuk göğsü Left_bar_bleue100 / 100100 / 100tavuk göğsü Right_bar_bleue

♥.•°rep sayısı•.♥ : :
tavuk göğsü Left_bar_bleue100 / 100100 / 100tavuk göğsü Right_bar_bleue

Kayıt tarihi : 05/02/08

tavuk göğsü Empty
MesajKonu: tavuk göğsü   tavuk göğsü Icon_minitime2008-08-04, 9:53 am

Malzemeler
1/2 paket katiyag
1 su bardagi un
1,5 su bardagi seker
1 kg süt
1 paket vanilya

Yapilisi
Un yagla pembelesene kadar kavrulur. Üzerine seker, un, vanilya ilave ederek koyulasana kadar karistirilir. Ocaktan aldiktan sonra 15 dak. mikserle köpük olana kadar karistirilir. Tepsiye dökülür üzerine arzuya göre tarçin veya hindistan cevizi dökülüp sogumaya birakilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://guphepsi.yetkinforum.com
 
tavuk göğsü
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Grup Hepsi :: yemek :: yemek tarifleri-
Buraya geçin: